You need to Login for joining waitlist.

ВИЕ СТЕ НАЙ-ВАЖНАТА, Т.Е КАК ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА СЕБЕ СИ?

https://fantasia.bg/product/%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82-obsessive-sharlotte/

Време за себе си

Намерете време за себе си. Правете това, което ви дава крила. Тези малки радости карат една жена да разцъфти. И когато тя процъфтява, процъфтява и цялата връзка.

Благополучие – тази дума напоследък е във всички социални медии. Най-накрая започнахме да говорим за това колко е важно да бъдеш добър със себе си. Теоретично всеки от нас знае това. Въпреки това много често в множеството ежедневни задачи сме склонни да забравяме колко много ни е необходима онази искра в очите, която ни кара да се чувстваме живи, онзи вятър в косите ни, който ни дава сили направо да полетим и онази усмивка, която ни вдъхва вяра, че можем да преместим планини. Защо това е важно? Защото, ако се грижим за себе си, ще цъфтим като цвете. И това се отразява във всеки един аспект от нашия живот: работа, приятелства и най-вече връзката с нашия партньор.

КАКВО Е БЛАГОПОЛУЧИЕ?

Как да бъдеш добър със себе си? По-лесно е, отколкото си мислите. Помислете от какво се нуждаете, за да сте пълноценни, щастливи и спокойни. Кога за последен път се почувствахте така, сякаш всичко в живота ви е точно така, както трябва да бъде? Какъв беше вашият ден, когато се събуждахте и заспивахте с усмивка на лицето?! Научихте нещо ново? Правихте йога, ходихте на масаж веднъж седмично, помагахте на нуждаещите се през свободното си време или може би четяхте повече книги? Не е нужно да правите революция в живота си, за да можете да разцъфтите. Всъщност нашето благополучие се създава от тези малки ежедневни моменти. Сутрешното кафе с партньора ви е добър начин да прекарате време заедно, преди и двамата да тръгнете на работа. Час сутрин само за себе си, преди той да стане, или точно обратното – да прекарате повече време един с друг е нещо, което ще направи денят ви щастлив. Способността да си починете, да се отпуснете и да обърнете внимание на вашите нужди също е много важна. Тялото ви подсказва кога да намалите темпото. Слушайте го, отпуснете се и не се изтощавайте. Ще ви благодари по-късно!

ЗДРАВОСЛОВЕН ЕГОИЗЪМ – ПОСТАВЕТЕ СЕБЕ СИ НА ПЪРВО МЯСТО

В живота всичко функционира като добре скачени съдове. Ако сте нещастни, просто ще продължите да се фокусирате върху това, от което се нуждаете, за да бъдете щастливи, без да оценявате това, което вече имате. Ако сте изпълнени и доволни от това кой сте и какъв е животът ви, ще се събуждате с усмивка на лицето и ще излъчвате положителна енергия. Цененето на добрите неща, които ви се случват, ще ви накара да промените отношението си към много неща. Ако винаги сте смятали за свой приоритет да правите хората около вас щастливи, сега е време да поставите себе си на първо място – този пословичен „здравословен егоизъм“ наистина е нещо, което си струва да научите. Да бъдете доволни от живота си ви кара да сияете, а радостта и вътрешният мир се пренасят във всяка връзка – особено тази с най-близкия човек. Ако сте щастливи, ще искате да подхранвате връзката си. Ако сте обичани, ценени и подкрепяни от партньора си, ще се чувствате силни и уверени в себе си. Ще откриете смелостта в себе си да преодолеете най-трудните препятствия в работата и да се изправите пред предизвикателствата, поставени от живота.

КАК ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА СЕБЕ СИ?

Най-важното в грижата за себе си е последователността. Правенето дори на най-прекрасните неща за себе си няма да е ефективно, ако го правите само от време на време или на пристъпи. Не чакайте специален ден или момент, за да започнете да обръщате повече внимание на себе си. Започнете сега! Изберете един ден от седмицата (това може да е петък вечер, за да приключите цялата седмица или понеделник сутрин, когато планирате новата), за да напишете три до пет неща, които ще направите, за да се почувствате по-добре. Това може да е излизане с някого, когото не сте виждали от известно време или пък просто да си купите ново дантелено бельо, с което да се разходите у дома. Изпълнение на някакъв план или мечта, за които сте мислили от известно време. Да отидете на маникюр или да започнете деня си с медитация, също са неща, които си заслужава да споменете. Опитайте се да запишете повече от една точка в списъка си – ако измислите няколко неща, има по-голям шанс да изпълните поне едно. И помнете: точно като отглеждането на красива градина – важно е да се грижите за себе си всеки ден. Само тогава всеки от нас ще разцъфти като най-красивото цвете. И точно тогава любовта ще разцъфти в нашия дом и навсякъде около нас.

Не пропускайте да разгледате нашите модели, с които ще се почувствате още по-прекрасна, нежна, стилна … и секси!

error: Content is protected !!