Несъответствия и отказ от получаване на стока преди получаване:

Можете да откажете получаване и заплащане ако използвате опцията за плащане с наложен платеж на поръчания продукт в момента на доставката само в следните случаи:

•Ако има явно несъответствие между поръчан и доставен продукт, което може да се установи с обикновен преглед на продукта.
•Ако продуктът или опаковката са видимо повредени.
•Ако цената, която трябва да заплатите, не съответства на посочената в Уебсайта при заявяване на поръчката.
•Ако не е спазен срока за избрания от Вас тип доставка.

Ако в момента на доставката откажете да получите продукта по причина, различна от изброените, трябва да заплатите разходите за доставка и връщане.

За отказа от получаване се съставя протокол от доставчика. При неподписване на протокола от Ваша страна се приема, че отказът е неоснователен и трябва да заплатите разходите за доставка и връщане.

Връщане и замяна на продукт след получаване и установяване на дефект, повреда или несъответствие:

Ако е налице несъответствие между поръчания и доставения продукт и е било невъзможно да се установи в момента на доставката, моля свържете се с нас на емайл: sales@fantasia.bg или на тел.:
0885705844. Ние ще заменим Вашия продукт след извършване на оглед и установяване на несъответствието.

Ако след доставката забележите, че Вашият продукт който сте поръчали е дефектен или повредена, размера на получената стока се окаже несъответстващ или ако не отговаря на Вашите очаквания, FANTASIA.BG приема връщане на неупотребявани стоки до 14 дни от датата на доставката.

Условия за връщане и замяна на стока:

Стоките се приемат за замяна или връщане само при условие, че върнатата стока е неизползвана, чиста, без странични миризми, в оригинална опаковка и с етикети. Към пратката трябва да бъде приложени касова бележка. Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес: гр. София,офис на Еконт- ул.” Петър Панайотов “3, 1000 София.

По хигиенични причини не можем да приемем връщане на продукт, който е бил носен.

На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, чорапогащи и долни части от бельо (бикини, боксерки, прашки).

FANTASIA.bg си запазва правото да откаже връщане или замяна на продукти, които не отговарят на по-горните изисквания.

Ако желаете да върнете или замените продукт, моля свържете се с нас на e-mail адрес: sales@fantasia.bg или ни се обадете на телефон: 0885705844. Изпратете обратно продукта на адрес: гр. София,офис на Еконт- ул. ” Петър Панайотов” 3.

Когато връщате или заменяте продукт, без основателна причина всички разходи за първоначалната доставка, и за връщането, са за Ваша сметка. При основателна причина за връщане като дефектен продукт, повреден продукт или несъответстващ по размер и описание продукт, разходите се поемат от нас.

В рамките на три работни дни след получаване на върнатия продукт ще заменим Вашия продукт с продукт който желаете или ще въстановим сумата, платена от Вас чрез запис до желан от Вас офис на Еконт.

Няма да приемаме връщания на вече заменен продукт.

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез емайл: sales@fantasia.bg или на телефон: 0885705844