You need to Login for joining waitlist.

КАКВА Е ТАЙНАТА СИЛА НА СЕКСИ БЕЛЬОТО И КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТО ЗА ВАШЕТО САМОЧУВСТВИЕ И ПО-ДОБЪР СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ?

Увереност и секси бельо

Уверената жена, която знае стойността си, е първата стъпка към наистина удовлетворяващ секс. Мозъкът е най-важната женска ерогенна зона – той е отговорен за успешния полов акт. В контекста на интимните отношения психологическите фактори са решаващи, както и бельото. Известно е, че секси изглеждащата жена се чувства страхотно в кожата си и това я прави още по-привлекателна за партньора й. Оказва се, че и чувственото бельо влияе много повече на сексуалността, отколкото сме очаквали.

СЕКСИ БЕЛЬО И ВЛИЯНИЕТО МУ ВЪРХУ ВРЪЗКИТЕ

Изследване, проведено сред десетки дами, показва, че жените обличат изкусително бельо, за да се чувстват по-секси, възбудени и желани. Секси бельото се носи по два начина – още през деня за разпалване на страстта преди срещата с партньора вечерта и/или като облекло, носено специално за секс, облечено непосредствено преди горещото изживяване. Избирайки еротично бельо, жената несъмнено сигнализира на партньора си, че е готова за любовна среща.

ЧУВСТВЕНО БЕЛЬО ЗА СПЕЦИАЛНИ ПОВОДИ

Боди, пеньоар или целокупно боди? Познавате ли тези продукти? Изборът на съблазнително бельо е огромен. Като за начало препоръчваме ефирни нощнички, комплекти бельо с жартиери , дантелени пеньоари или чувствени, удобни корсети.

Свободна и ефирна кройка, изрязано бельо по тялото или такова, съчетано с високи чорапи, със сигурност ще свършат чудесна работа в успешното разпалване на страстите и не само. Дизайни, изпълнени с елегантност и сексапил, които можете да облечете или съблечете по ваше желание, ще ви накарат да се почувствате секси и уверени!

КАКВО БЕЛЬО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ?

Такова, което ще ви накара да се почувствате още по-привлекателни. Бельото на марката Obsessive е предназначено основно да подчертае женската красота. Доверяваме се именно на тях, защото искаме да накараме жените да се влюбят в собственото си тяло, за да не се страхуват да избират смело бельо за себе си и да се чувстват ценени всеки ден. Залагаме на качеството, чувствения дизайн и доброто забавление заедно в леглото (и не само)!

НАЙ-ВАЖНАТА ПЪРВА СТЪПКА

Еротичното бельо е абсолютно задължително за всички жени, които мечтаят за феноменална визия, пълен комфорт и горещи усещания в спалнята! Ако е добре подбрано, то ще подчертае всички силни страни на фигурата (оставяйки недостатъците й в сянка). Това ще ви накара да се почувствате изключително привлекателни и ултра секси – като „милион долара“. Повишеното самочувствие и по-високото самоуважение, са първата, най-важна стъпка към удовлетворяващия секс и връзката със специалния човек в живота ви.

КРАЛИЦАТА НА НОЩТА

Кралицата на нощното облекло – целокупното боди – заслужава специално да се препоръча. Само помислете – съблазнителна мрежа, покриваща цялото тяло, която оставя непокрити всички стратегически места. Не пропускайте да добавите и аксесоари, които ще въведат много важен елемент на забавление във вашата интимна връзка: маски от сатен, дантелени ръкавици, камшик и нежни перца за още по-неустоимо докосване.

УНИКАЛНИ УСЕЩАНИЯ – ДОПЪЛНИТЕЛЕН БОНУС!

Когато закупите чувствено бельо вие получавате не само него…, но и допълнителен бонус от уникални емоции и приятни усещания! Стремете се към звездите и оставете рутината в забвение! Гореща дантела, закачливи жартиери и голяма доза забавление? Имаме го! От къде да започнете? Разгледайте нашите предложения и изберете това секси бельо, което Ви грабва още от първия момент. А може да го изберете и заедно с партньора ви – защо не?!

error: Content is protected !!