You need to Login for joining waitlist.

Как да бъдем жена не само в Деня на жената

Вие сте жена и притежавате силата да правите наистина невероятни неща

Вие сте жена и това е най-голямото ви предимство. Няма значение дали сте необвързана, обвързана, майка или съпруга – вие сте жена и е важно да живеете живота си по най-добрия начин всеки ден и… всяка нощ!

Ние – жените – какви сме?

Силни и независими, крехки, чувствителни, обичащи и обичани. Понякога имаме нужда от силно рамо, на което да се облегнем, когато предстоят трудности. Често забравяме колко сме фантастични и тогава нашето второ аз трябва да се прояви, с пълен пакет от добри думи и положителни емоции. От време на време е добре да изпращаме нашата вътрешна „независима госпожица“ на кратка ваканция. Не е нужно да правите всичко сами, наистина не е нужно да правите това. Жените сме достатъчно прозорливи и умни, така че вече знаете, че заедно и споделено е по-добре! Оставете мъжа си да свърши работата вместо вас, ще се изненадате колко добър може да бъде в нея…

Пригответе вашата собствена рецепта за любов

Прекалено фокусирани ли сте върху себе си и собствените си нужди? Е… нека позная, забелязахте, че във връзката ви няма място за спонтанност, нали? Рутината ви убива всеки ден и усещате тази липса на любов? Не се притеснявайте, нормално е, но най-важното е, че все пак можете да направите нещо по въпроса!

Страст и желания, разпалване на огъня в спалнята …

Четете за това отново и отново, но все още не сте намерили вашата точна рецепта, как това да се случи в действителност? Имате нужда от нещо различно и специално, нещо с „уау“ ефект. Нещо, което ще ви даде нощ, пълна с удоволствия, и сутрин, пълна с палави спомени, които ще ви накарат направо да се изчервите. Имате нужда от фантастично бельо! Открийте своя нов най-добър приятел – секси комплект, корсет, боди или всичко, което си харесате. Облечете го и чакайте. Какво ще се случи ли? Ще ви кажа – този път вие ще бъдете истински убиец на рутината. Страстта и желанията ще се върнат във връзката ви, а насладата от това никога няма да ви напусне!

Просто трябва да направите тази крачка точно днес, утре и вдругиден. Ще намерите любовта и удоволствието, които сте загубили в ежедневието.

error: Content is protected !!