You need to Login for joining waitlist.

Коледен подарък за ВАШИЯ МЪЖ

Съблазнителната версия на коледен подарък – ТИ!

Парфюм, колан, вълнени чорапи или може би… коледен пуловер с еленче? Ако това не е наистина посоката, в която искате да отидете, когато търсите коледен подарък за вашия любим, то ние имаме прекрасно решение за вас. Вижте нашите горещи идеи за празнични и със сигурност незабравими подаръци!

Нека помислим за това. Какво няма да бъде поредният клиширан коледен подарък за вашата половинка, а вместо това ще събуди интереса му и дори ще стимулира въображението му? Хм, получихме тази наистина дяволска идея – ти! За една прекрасна Снежанка това не би трябвало да е трудна задача. Облечена в нещо сладко и уникално, вие ще бъдете единственият по рода си коледен подарък за вашия мъж в съблазнителна версия, която ще достави много удоволствие и на двама ви! Искате ли фойерверки много преди новогодишната нощ? Продължете да четете, за да намерите идеалния коледен подарък за вашето гадже или съпруг!

Коледен подарък за романтична половинка

Дантела, дантела, дантела. Независимо от цвета, знаете колко много му харесва този лек и чувствен плат върху вас. Харесва ви, когато върховете на пръстите му деликатно следват флоралната шарка до… любимото ви място. Защо тогава да не се възползвате от това? Облечете дантелено бельо тази Коледа и подарете на своя романтик прекрасен завършек на годината! Дамското бельо на Obsessive ще бъде идеално допълнение към вашия подарък. Изберете някое от нашите предложения – невероятен комплект Mettia или страстна нощница Rougebelle в чувствен нюанс на червено. Украсете тялото си с кокетна дантела и се пригответе за… споменатите вече фойерверки!

Коледен подарък за специалния мъж – супер пикантна версия

Ако си мислите, че ще ви кажем откъде да вземете най-лютите чушки халапеньо – грешите! Не говорим за този тип пикантност. Имаме предвид гореща версия на коледен подарък за вашия истински специален мъж. Или може би вече знаете какво ще подарите на вашия палав елф?

Ако харесвате докосването на сатен по кожата си, изберете комплекта Lovlea. Самото име подсказва, че е най-добрият избор за коледен подарък за вашият любим . Прекрасните панделки на гърдите ще ви придадат момичешки чар, а сочното червено ще ви разгорещи и двамата, дори когато навън е студено!

Или може би… класическо черно в съчетание с огнения червен цвят, женствена кройка и красива панделка на всичко това? Да, да, знаем, че понякога най-простите решения са най-добрите. Ето идеалния празничен подарък за вашият партньор – вие, облечени в привлекателния комплект Sensuelia! Определено е много по-добър вариант от коледен чифт чорапи. Защо ли имаме чувството, че ще си спомняте тази Коледа дълго, дълго време?!

Идея за коледен подарък за любителите на елегантността 

Каишки и полупрозрачна материя. Имаме много такива модели, ето защо получавате много възможности да стоплите празничните си нощи с невероятно секси коледно бельо!

Искате той да забележи само онова, което се крие под чувствената дантела? Всяко едно от нашите предложения ще подчертае извивките на тяло ви и със сигурност ще бъде феноменален коледен подарък за вашия мъж ! Какво ще изберете? Корсет, комплект или може би палава нощничка?

Друга уникална идея за празничен подарък е съблазнително целокупно боди, а защо не и секси халат… върху голо тяло! Малък намек? Ако искате да е наистина забавно, изберете някой от тези модели. Завладяващата животинска щампа не само ще привлече вниманието му: тя ще го накара да иска да се наслаждава на подаръка си цяла нощ.

Възбудихте ли се? На нас направо ни стана горещо.

Искате коледният подарък за любимият ви да е не само палав, но и зашеметяващо елегантен? Изберете пеньоар от колекцията Yassmyne. Прозрачната материя ще обгърне кокетно тялото ви, а сатененият колан на талията ще насочи мъжа ви към целта, като най-ярката коледна звезда! Съчетайте го с елеганта нощничка, с панделка на гърдите или с комплект от сутиен, прашка и жартиер.

Или… търсите идея за пикантен празничен подарък за двойка? Имаме нещо изключително забавно! Секси комплект от дантелена маска и предизвикателни бикини, който можете да комбинирате с различни аксесоари, възпламеняващи сетивата. Гарантираме ви небесни усещания!

И така, имате ли вече идея какво ще се появи под елхата с надпис „ Подарък за моя мъж”? 

Екипът на Fantasia.bg ви пожелава приятна Коледа и гореща Нова година, които да останат в съзнанието ви завинаги и да ви носят прекрасни спомени!

error: Content is protected !!