You need to Login for joining waitlist.

Колекция Lashy and Flowlace

С новите колекции Lashy и Flowlace направо ще покорите спалнята!

Здравей, любов! Време е за едно незабравимо изживяване с невероятно чувствено бельо. Истинският сексапил се крие зад дантела, деликатност и фин чар, които определено не липсват в нашите нови предложения, вижте сами.

Красота от главата до петите!

Не асоциирайте халата само с хотелския стил и безцветността! О, не! Ерата на секси пеньоари наближава и дори не е нужно да носите бельо под тях. Изпробвайте нови усещания като ги поставите директно върху голото си тяло. Гарантираме, че вашият любим няма да го очаква.

Моделът ни Flowlace peignoir съчетава невероятен цвят и нежна дантела. Той е леко прозрачен, чрез което деликатно разкрива красивите форми под него. Lashy peignoir ? Просто го погледнете … Направо ви се иска да го облечете още сега. Има нещо наистина грабващо в него!

Ти си божествена!

Повярвайте ни, веднъж закупили модел от колекцията Flowlace, ще искате още и още! А изборът е голям. Изкусително мрежесто боди,ефирна нощница или някой от чаровните ни комплекти ще ви осигурят много специални нощи. Ще настръхнете само при вида им. Може да напишете цяла книга от спомените, които ще създадете с тях! Това са чувствата, които Flawlace пробужда у вас. И ако това не ви е достатъчно, то материята, от която е направен моделът, е толкова фина и деликатна, че едва ли ще я усещате върху кожата си. Ще бъдете наистина красива!

Черно и дантела – перфектната комбинация!

Lashy е колекция, която не само отговаря на вашите желания и фантазии, но и се вписва отлично в модните тенденциите за бельо! Кройката тип “мигли” красиво подчертава извивките, правейки колекцията уникална и изпълнена с дантела! Непременно планирайте вечер с този невероятно красив комплект, а може би и игра в стил „хвани ме, ако можеш“? Вашият любим със сигурност ще ви хване бързо, бързо – кой ли би изпуснал такава гледка?!

error: Content is protected !!