You need to Login for joining waitlist.

Отпразнувайте Деня на жената със специален подарък 

Накарайте я да се почувства важна и оценена

Всъщност един малък, но внимателно обмислен жест, добра дума или скромен подарък са достатъчни, за да накарат човек да се почувства важен и оценен. Именно това е смисълът на подаръците, особено на 8 март.

Международният ден на жената не е празник на влюбените. Трябва да помним, че това е ден, който отбелязва борбата за равенство между половете и точно като такъв трябва да се празнува. Ето защо, ако искате да зарадвате любимата си с подарък за този празник, е нужно да го обмислите внимателно.

Не забравяйте също, че търсите подарък за единствената по рода си жена! Няма друга като нея, което е първата причина да оцените нейната уникалност. Как да го направите?

Просто бъдете до нея 

Една жена се чувства обичана, когато партньорът й има време за нея и я прави свой приоритет. Ако винаги бързате и дори нямате време за малки жестове, малко внимание и дори един следобед, прекаран заедно, то именно тези неща може да се окажат най-добрият подарък за Деня на жената !

Вечер у дома с храна за вкъщи, чаша вино в местния бар или дълга разходка извън града… Има много възможности – най-важното е да сте заедно. Изглежда има дефицит на време в наши дни, затова да го посветите искрено и разумно на половинката си ще бъде дори по-ценно от най-скъпия подарък в кутия.

Заложете на културата и изкуството

Говорейки за времето, в днешно време то дори е трудно да се свърже с думата „свобода“. Свободен и освободен вие може да се почувствате по време на ваканция, по празници и през някои уикенди. Понякога трябва да имате наистина добра причина да се отдръпнете и да се махнете от всички задачи и неща за вършене. При жените обаче не винаги става дума само за „претоварване“. Става дума и за това, че не могат да се откъснат от ежедневните неща поради домакинска работа, грижа за деца и пазаруване на хранителни стоки.

Ето защо всяка жена ще се наслади на оригиналния и специален подарък да бъде изведена на театър, концерт, сезонна изложба или да посетите галерията на известен художник (със сигурност ще намерите нещо във вашия район). Винаги има риск да не е точно по нейния вкус, но самото събитие е само един от многото компоненти на този подарък. Подаръкът е съвкупност от приятни усещания, а също и възможност за избор на човека, с когото тя иска да прекара не само деня, но и нощта…

Помислете за нейните вътрешни нужди

Книгата е много индивидуален подарък. По този повод обаче трябва да помислите за нещо повече от просто „обичайно“ заглавие. Струва си да намерите нещо специално за Деня на жената. Идеалната книга ще бъде тази, която ще изведе нейната енергия, ще разкрие нейната женственост, ще подобри благосъстоянието и ще повиши самочувствието й. Когато подарявате на любимата си такъв тип книга, вие също така й казвате, че искате тя да бъде щастлива, уверена, независима, да знае стойността си и да може да се наслаждава на живота. Това не са ли най-добрите пожелания? Те не трябва да са просто празни думи, затова ги увийте в интересна книга за самопомощ и саморазвитие и ще имате наистина чудесен подарък. Разбира се, за да бъде наистина перфектен този подарък, може да изберете някой от нашите халати, с които вашата дама ще се чувства приятно и комфортно да се потопи в света на книгата.

Оценявайте и подкрепяйте нейните интереси

За да покажете на любимата си колко именно тя е важна за вас, трябва да помислите за подарък, чрез който да й покажете, че уважавате изборите й, оценявате същността й и я подкрепяте във всички нейни начинания. Така че разберете какво харесва истински и следвайте тази следа. Ако е фен на добрата музика, вземете й страхотни безжични слушалки. Ако тя често споделя с вас, че иска да започне да бяга, тогава спортно облекло или спортен аксесоар ще бъде стимул за нея да осъществи това си желание. Или може би обича да рисува и постоянно търси вдъхновение? – онлайн курс ще я насърчи да развие своите страсти.

Ако все още ви липсват идеи, свържете се с най-добрата й приятелка. По-добре е да потърсите съвет от някого, отколкото да й подарите подарък, който изглежда като нещо, което сте й получили на случаен принцип на връщане от работа. А това със сигурност не трябва да се случва.

Накарайте я да се почувства красива

Подарете й елегантно бельо. Това е един от онези подаръци, които повечето дами искрено оценяват. Красивата и удобна дантела, носена под тоалет, почти винаги кара жените да се чувстват по-добре и определено по-привлекателни. Не се плашете от този подарък, но се уверете, че е добре обмислен и че отговаря на нейния стил, подчертавайки нейната красота. Ако знаете, че вашата любима обича топли тонове, не се насочвайте към топ с цвят мента например. Потърсете еротично бельо за вечерта и може би някой друг повод. Ако тя не носи прашки всеки ден, може да не се чувства удобно с тях, така че изберете комплекти бельо, съдържащи бикини и сутиени. Ако изпитвате затруднения при избора на комплект, но все пак бихте искали да й подарите бельо, започнете с елегантен халат. Може би това ще предизвика разговор между вас двамата за това какво тя иска да носи отдолу и следващия път ще бъдете по-осведомени.

Вижте нашите предложения:

Комплектът Elizenes е комбинация от комфорт, елегантност и добър вкус. Дантелената материя разкрива деликатно част от нейните тайни и кара обикновеното да изчезне за малко, дори и да е скрито под плетен пуловер.

Sensuelia е елегантен и чувствен пеньоар, но той обгръща изцяло тялото, когато е необходимо, за да можете да го носите всеки ден. Това ще бъде чудесен избор за начало.

Луксозният комплект Nudelia дава чувството за истински разкош и то в така деликатния телесен цвят. Съчетанието от фин топ, блестящ на светлината и красиво подчертаващ бюста със разкошни бикини със сигурност ще накара вашата любима да се чувства секси по всяко време.

Бельо, хубава книга, билет за любимото й предаване – без значение какво ще изберете, уверете се, че любимата ви ще се чувства специална в този ден, защото тя е такава! Вашата роля е да не й позволите да забрави за това!

Превод и редакция: Анна-Мария Динкова

error: Content is protected !!