You need to Login for joining waitlist.

Секси карнавални костюми за големи

Време е за карнавал!

Какво означава това ли? Означава това, че… сме приготвили множество забавни неща за вас. Прочетете по-надолу и разберете какви са те!

Искате ли да имате наистина лудо преживяване? По време на карнавал може спокойно да отключите въображението си и да се преобразите в различни роли, но това е възможно не само на парти с маски. Ние ви предлагаме няколко горещи идеи за костюми, с които да се забавлявате само в присъствието на любимия и то… във вашата спалня.

Може да бъдете такава, каквато поискате!

Тематични костюми в секси вариант само за възрастни? Те са перфектният начин да поканите на палави игри вашия любовник. Винаги се забавлявате най-добре в неговите любящи прегръдки, а този път ще бъде дори още по-хубаво! Но първо…

… подкосете краката на своя любим, носейки секси костюм на прислужница и завинаги премахнете скуката от спалнята си! Дантелено боди и закачлива пола правят този комплект истински изкусителен. Съчетайте с аксесоари от дантела – лента за глава и накитници и стимулирайте още повече въображението си. Опитай! Гарантираме, че и двамата ще останете много… доволни.

Нищо не може да попречи на вашето невероятно изживяване, дори и любимият ви да има настинка, стига да се превъплътите в медицинска сестра, която с този невероятен костюм ще се погрижи забавлението да продължи с пълна сила. Този костюм от пет части с шапка, ръкавици и разбира се, слушалки ще бъде вашата инжекция пълна с любов и удоволствие за много, много нощи…

Невероятно вълнуващи моменти? Облечете се като секси полицайка и поемете командването! Подготвили сме два от нашите най-секси костюми специално за вас – изкусителни униформи с полицейска шапка. Любимият ви ще изпълнява абсолютно всички ваши палави заповеди и то с удоволствие. Възползвайте се от това и прекарайте невероятно време заедно!

Секси аксесоари

Задължителен карнавален аксесоар? Кокетна маска, която ще ви придаде много мистериозен чар! Нашите аксесоари имат специална пленяваща сила. Искате ли да го проверите? Опитайте тези перфектни съчетания:

Секси кожен корсет Obsessive 859 + черни кожени белезници Obsessive A768,

Екзотична черна нощница Obsessive Alifini с акцент крила + интригуваща маска от гипюр A701,

Секси дантелен комплект Obsessive 867, съблазнителна маска A710 + закачлив камшик A704 (направен за нежни ласки).

Тематичен костюм или секси бельо и маска? Изберете сами и се насладете на забавлението за двама!

За да открито най-доброто превъплъщение за вас, разгледайте всички наши тематични костюми.

Превод и редакция: Анна-Мария Динкова

error: Content is protected !!