You need to Login for joining waitlist.

Чорапите – сексапил и комфорт!

Жартиери, високи чорапи или чорапогащник – кое да изберем? 

Чорапи с колан, комплект или комбинация? Самозадържащи се чорапи или високи чорапи с жартиери? Кои чорапи са подходящи за студените дни и кои за по-топлите? Висок и дантелен жартиерен колан или по-скоро изчистен модел с каишки? Кои са най-популярните видове чорапи сред нашите клиенти? Отговори на тези и още въпроси ще намерите по-долу.

Какво трябва да знаем за чорапите

Някои от тях се възприемат като секси бельо, други – за удобна алтернатива на чорапогащник, а трети – за модерен аксесоар… което и да е, едно е абсолютно ясно – всяка дама трябва да ги има.

Къде да носите чорапи? С какво да носите чорапи? Как да изберем идеалния размер на чорапа? На какво да обърнете внимание, когато пазарувате в нашия магазин, за да изглеждате не само красиви в модерни чорапи, но и да се чувствате комфортно? Ние се доверяваме на марката Gabriella, защото те познават чорапите по-добре от всеки друг.

Самозадържащи се чорапи или чорапи с колан

Самозадържащите се чорапи, както подсказва името, се задържат на бедрото без помощта на допълнителен жартиерен колан, благодарение на силиконовата лента. Коланите с жартиери са необходими за чорапи с дължина до бедрото, закопчани със специални щипки. Много жени харесват комплекти чорапи с колан, те са естетични и в същото време много практични – не е необходимо да съпоставяте кройките на отделни модели, а комплектът е идеално съчетан като стил. Бял жартиер, червен жартиер, тъмносин жартиер, жартиер на точки… изборът в нашия магазин е огромен!

Чорапогащник тип жартиер

Чорапогащи, имитиращи жартиери, са популярни сред дамите и са на границата между еротичното бельо и модерния аксесоар. Те съчетават предимствата на дългите до бедрата чорапи и удобството при носене на чорапогащник. Те често са дантелени или са част от мрежесто боди. За много жени това е вид секси еротично бельо, а за мъжете – чудесен подарък за любимата дама.

Чорапогащник тип чорапи

Чорапoгащниците тип чорапи са изчистени и плътни или много фини, но декорирани с различни oкраски, привличащи вниманието не само на дамите, но и на мъжете. Дизайнът е съчетание между високи секси и комфорта на чорапогащник. Почти във всяка колекция на марката Gabriella ще откриете модни предложения за чорапогащници тип чорапи, като дълги години именно те са тяхната запазена марка. Специално за вас сме подбрали част от моделите им, с които ще постигнете наистина впечатляваща, стилна и завършена визия.

Как да изберем подходящия за нас размер на чорапите

Размерите на чорапите Gabriella, независимо дали сте избрали дамски силиконови чорапи или чорапи с жартиери, започват от 1/2 размер, който може да се опише като XS / S. Размерът на чорапите 3/4 (или M / L) е създаден за жени, чиято обиколка на бедрата е 64-68 cm.

А ако търсите по-голям размер от даден модел, то може да проверите за наличност в сайта ни или да се свържете с нас.

Тънки и фини или плътни чорапи – кое да изберем?

Дебелината на чорапите се определя по същия начин, както дебелината на чорапогащника – чрез линейна плътност на синтетичните влакна на материала. Стойността е толкова по-висока, колкото по-дебела е плетената тъкан, а това се означава чрез мерната единица DEN. Това означава, че когато искате да купите много тънки чорапи, трябва да търсите самозадържащи се чорапи или чорапи с жартиери до 20 DEN. Много тънките чорапи имат предимството, че перфектно се сливат с нюанса на кожата на краката и така остават почти незабележими. Плътните чорапи пък от своя страна са непрозрачни, което ги прави неизменна част от красивата и топла визия на всяка дама в по-студените есенни и зимни дни.

Чорапи на точки – нестихващ хит 

Точки, точки, точки – както и да я наречем, шарката на точки е нестихващ хит в предложенията на марките, предлагащи чорапи и чорапогащници. Чорапите на точки несъмнено са и най-търсени сред шарените чорапи. Чорапите със сърца, със звезди или с други дребни шарки, разбира се, имат своите фенове, но въпреки това модели чорапи като Puntina, т.е. силиконови чорапи на точки и чорапи с жартиери, все още са много популярни и са едни от най-често добавяните артикули във виртуалните колички.

За да изберете най-подходящите чорапи за вашата визия, не пропускайте да разгледате нашата категория ИЗЯЩНИ КРАКА.

error: Content is protected !!