You need to Login for joining waitlist.

ЩАСТЛИВИ ЗАВИНАГИ

Нещо ново, нещо старо, нещо назаем, нещо синьо… това ли е всичко, от което се нуждаете в този специален ден?

Често се фокусираме върху красивата рокля, бижутата, правим пробен грим и прическа, но забравяме, че бельото също има значение, и то много!

Историята на булчинското бельо

През годините сватбеното бельо се развива, за да отговаря на обичаите, конвенциите и модните тенденции. Днес то трябва да служи на булката и да подчертае нейните извивки.

В началото на 20-ти век бельото не е това, което сме свикнали да бъде днес. Тогава жените носят широки фусти и така наречените кюлоти. Сватбеното бельо е практично и удобно. За нещо секси могат само да мечтаят. Едва през 30-те години на миналия век кройката на бельото започва да се променя коренно. По това време кюлотите се скъсяват, тъй като по-късите рокли стават на мода.

Малко по-късно, през 50-те години на миналия век, дизайнерът Christian Dior представя сватбени рокли, които включват корсети в горната част, така че те подчертават точно това, което трябва. 60-те години на миналия век са провокативни и по-„палави“. Тогава се създават сутиените с push-up ефект, а бельото започва да разкрива повече от колкото прикрива. През 70-те и 80-те години движещи в модата са дантелата, коприната и все по-луксозните комплекти бельо в смели цветове. Именно това е и бельото, което булките специално купуват за брачната си нощ. През 90-те години на 20-ти век и началото на 21-ви век, бельото излиза на преден план. Върхът в развитието на бельото по това време са секси прашките, които дамите предпочитат за своя специален ден.

Всеки модел се нуждае от рамка

Всяка сватбена рокля изисква избор на подходящо бельо за нея. Няма идеално решение за всеки тип рокля, но много добре знаем, че грешно избраното бельо може да развали крайния ефект. Нещото, което е универсално и задължително за сватбеното бельо е цветът! Булките трябва да избират телесен цвят или екрю нюанси. В много случаи бялото, което най-често свързваме с булката, също е чудесен вариант.. Най-важно обаче е правилната кройка, която трябва да разкрива и подчертава най-доброто, но и да прикрива това, което самата булка иска да скрие.

Най-добрият избор за най-популярните стилове рокли

Рокля с голи рамене

За такава рокля най-добър е изборът на сутиен без презрамки или такъв с подвижни презрамки. Ако горната част на роклята е корсет – можете въобще да не носите сутиен отдолу и въпреки това да се чувствате достатъчно уверени.

Рокля с гол гръб

При толкова елегантен и силно изрязан гръб, със сигурност не бихме искали нещо да просто да стърчи. Най-добре е да изберете самоподдържащ се сутиен, който въпреки липсата на презрамки и закопчаване запазва бюста непокътнат. Можете също така да изберете корсет със силно разкроен гръб. В нашата колекция ще намерите модел Obsessive 810, който открива много добре гърба.

Рокля с дълбоко деколте

Ако роклята ви подчертава деколтето – изберете сутиен push-up, който красиво подчертава и оформя бюста. Ние ви препоръчваме комплекта бельо Obsessive 871, който е идеален за рокли, акцентиращи върху бюста.

Рокля русалка

Този модел е един от най-често предпочитаните от съвременните жени. Изящно боди без презрамки или класически, красиво декориран корсет ще бъде идеален за тази кройка – той ще подчертае талията и ще опише гърдите.

Изберете нещо по-различно за нощта…

Купуването на бельо за този специален ден е много важно, но също така не трябва да забравяме да се подготвим и за специалната нощ, която предстои! Бельото за вашата брачна нощ трябва да бъде наистина грандиозно.

Корсети, бодита, секси нощнички… Има много възможности. Всичко зависи от нашите фантазии и предпочитания. В колекцията Obsessive ще намерите изобилие от фини и чувствени модели, както и малко по-смели предложения! Защо не се огледате за нещо лудо и палаво тази вечер? Може би това е точният момент да изненадате своя избраник!

Особено подходящо за една незабравима и страстта нощ, е новото ни предложение в колекцията. Този невероятен корсет, съчетан със секси чорапи и примамливи прашки… и разбира се, с подходящи бижута… е нещо наистина зашеметяващо.

Изберете някое от нашите предложения и ще заплените своя любим завинаги!

error: Content is protected !!