You need to Login for joining waitlist.

3 начина да се преобразите в спалнята!

Секси бельото има много страни – от чувствени и деликатно нежни модели, до много палави, които ще стоплят и най-студените вечери.

Kакво да направите, когато горещата нощ се превърне просто в борба за завивката? Какво да направите, ако между вас има много досаден пътник – скуката? Време е да вземете нещата в свои ръце и да оставите страстта и желанието един за друг да се завърнат отново в спалнята. Ние знаем точно как да го направим!

В ролите…

… Ти! Да, точно ти! Но … твоята роля е най-важната тук и по-конкретно – секси костюмите! Опитвала ли си да се преобличаш досега? Не?! Време е да наваксаш и да си напишеш домашното по забавление в спалнята с любимия човек! Кой друг ще го направи по-добре от палавата ученичка? Сега можете да изиграете тази интригуваща роля и да я играете според собствения си фантастичен сценарий. Някакви идеи? Разбира се! Например може да посещавате уроци по чужд език с палава усмивка на лицето. Физическата активност също е много важна, така че не забравяйте за гимнастиката и разтягането, след като организирате часове по физическо у дома. Математиката винаги е била вашата слаба страна? Няма проблем! Преброяването на вашите секси преживявания ще ви помогне да станете гений по този въпрос! Неприлично и диво или кокетно и чувствено? Решението е ваше, но едно е сигурно – ще се насладите на много удоволствия!

Погрижете се за сценографията!

Планирате гореща вечер с любимия човек, след която ще имате фантастичен спомен за дълго време и вашите секси игри никога повече няма да бъдат същите? Може би искате да осъществите своите (… и неговите) най-съкровени фантазии в леглото, т.е. гореща ролева игра? Спомнете си за някоя подходяща сценография за вечерта от снимачната площадка, изпълнена с удоволствие. Запалете свещи, напръскайте стаята си с феромонен парфюм и най-важното – планирайте правилния тоалет! Предстои ви невероятно преживяване, така че вашето облекло трябва да създаде ефекта „уау“. Нищо няма да го впечатли повече от нашия невероятно секси и безумно съблазнителен костюм на зайче! Позволете му да хапе ухото ви… Позволете му да огледа краката ви, увити с тънки каишки от деликатна материя под формата на лекомислени жартиери … Приятна тръпка току що премина по гърба ви, нали? Нека гони това секси и игриво зайче, в което сте се превърнала, защото всеки знае, че е по-добре зайчето да бъде гонено, отколкото хванато. Или може би … искате да ви хванат? Само си помислете какво ще се случи, когато скочите в този костюм и вашият любим е до вас …

Пазител на страстта!

Споменатата вече рутина не ви позволява да се забавлявате? Имате усещането, че ви е скучно или просто „не се искате един друг“? Край на това! От днес нататък горещата полицайка ще ви върне горещите вечери! Ако сте палав, ще ви сложат белезници! Напляскване и горещи целувки – сега те са строги наказания, така че бъдете внимателни! Криете ли буйните си фантазии? Ако е така, бързо ги оставете да излязат от скривалището си, в противен случай … сте застрашени от обстойно претърсване, което няма да забравите дълго време!

Този костюм няма да ви позволи да заспите и не защото обича да вдига шум през нощта, а защото ще ви накара да викате от удоволствието, което ще ви достави!

Почувствайте отново как вашият любим не може да откъсне очи от вас. Почувствайте очите му върху тялото си, готови за предстоящото удоволствие. Оставете го да изпълни фантазиите ви, така че да не може да спрете да искате още и още. Ускорен сърдечен ритъм, приятно настръхване – не причинени от студ, а от страстните му целувки по врата ви, които толкова много обичате. Вече не е нужно да го пропускате. Всичко това ще се случи, ако опитате нашето секси бельо в този изкусително фантастичен вариант – сякаш сте използвали вълшебна пръчка.

Бельото има много лица … Повярвайте ни, ако опитате веднъж, ще ви хареса завинаги.

Още секси костюми, които ще повишат градусите в спалнята, можете да намерите ТУК.

error: Content is protected !!