You need to Login for joining waitlist.

3 неща, които възбуждат мъжете най-много!

Докосване, нежни думи или може би горещи експерименти в спалнята?

Какво според вас възбужда най-много мъжете? Какви сексуални фантазии им се въртят в главата 24 часа в денонощието? Може би изобщо не мислят за секс. Добре, добре… никоя от нас не вярва на това.

И така, какво да направите, за да повишите градусите в спалнята? Време е да разсеете съмненията и да отговорите на най-важния въпрос във връзката: Как да възбудите партньора си?

1. С помощта на….

Сини хапчета? О, не! Говорим за много по-добри стимуланти – феромоните, известни като безотказно средство за възбуда. Мислите ли, че вашият мъж ще може да ви устои, когато излезете чисто гола след горещ душ и се озовете право в ръцете му? Хм, със сигурност не, но само си помислете какво ще се случи, ако напръскате тялото си с феромонен парфюм. Леле мале! Няма да можете да намерите пътя до леглото! Може би дори по-добре – ще се насладите един на друг през целия път от банята до… кухнята, хола, а защо не завършвайки със страстна игра на пода в коридора..?!

Може ли нещо да бъде по-добро от горещ, спонтанен секс? Може би не толкова спонтанно и за двама ви, защото вие сте планирали всичко много по-рано и със сигурност не сте забравили да подготвите и изкусително бельо, което носи любимият му аромат – вашият, което всъщност е и най-голямото ви оръжие… А, партньора ви … е, той просто ще падне в секси капана!

2. Време е да поиграете…

…любовната игра, която ви е любима!

Сигурни ли сте, че знаете как да я играете? Използвате ли всички налични трикове? Или обикновено пропускате тази част от удоволствието и преминавате направо по същество? Е, бързите игри могат да бъдат много по-интензивни от дългата, чувствена игра, но ако искате да възбудите мъжа си – подарете му този момент… Най-добрият начин да разнообразите любовната игра е да стимулирате всичките му сетива. Да, мъжете са визуализатори, но ако го лишите за миг от това усещане … другите сетива стават по-силни.. И тук започва истинското забавление!

След като покриете очите му с деликатна сатенена превръзка, го оставете да ви докосва. Оставете го да усети с върховете на пръстите си голото ви тяло и насочете ръцете му там, където искате да бъдат. Целунете го без предупреждение, нека усети дъха ви по врата си и дори нежно захапване по ухото. Сигурни сме, че вече си представяте много ясно и в детайли тази невероятно гореща ситуация… Е, време е да действате!

3. Това, което жените харесват най-много..

Секси бельо, разбира се. Обичаме го, мъжете го обичат, така че – за ваше и за негово удоволствие – облечете най-привлекателното си бельо! Преди обаче да купите нещо, което ви харесва, може би си струва да попитате вашия мъж за мнението му?

Харесвате черно, дантелено бельо? Той никога не се оплаква? Ако не се оплаква, това означава, че му харесва, но… питали ли сте го някога какво наистина харесва? Какво би искал да види върху вас, какви всъщност са палавите му фантазии. Може би мечтаете за едни и същи неща, но и двамата сте твърде срамежливи, за да ги изречете? Е.. Решение за това може да бъде пазаруването заедно, било то дори и в онлайн магазин. Нашите предложения може да бъдат наистина полезни за вас в подобна ситуация, без значение на кое ниво на палавост сте. Моментът на избора на вашето ново еротично бельо, ще създаде приятно усещане между вас двамата и желанието ще се засилва с всяка следващата минута. Изберете любимия си комплект… и докато чакате кутията, пълна с удоволствие, вече ще сте разбрали, че това е било добро решение. Решение, което ще ви донесе горещи моменти в спалнята и извън нея.

error: Content is protected !!